Géneros inestables: de miradas, silencios y detenciones. Entrevista con Laura Mulvey - Kratje, Julia (Imagofagia, 2021)
Entrevista a Laura Mulvey: cineasta, académica y crítica feminista. Resumo: Entrevista com Laura Mulvey: cineasta, acadêmica e crítica feminista. Abstract: Interview to Laura Mulvey: filmmaker, academic and feminist critic.