Territorios obscenos y márgenes del placer: Introducción al dossier sobre pornografía, post-pornografía y audiovisual en Latinoamérica - Acosta, Fermín; Milano, Laura (Imagofagia, 2021)
Introducción al dossier “Territorios obscenos y márgenes de placer: pornografía, post-pornografía y audiovisual en Latinoamérica”. Resumo: Introdução ao dossiê “Territórios obscuros e margens de prazer: pornografía, pós-pornografía e audiovisual na América Latina”. Abstract: Introduction to the dossier “Obscene territories and margins of pleasure: pornography, post-pornography and audiovisual in Latin America”.